ONLINE MORNING RETREAT

0
Mensen zijn al deelnemer geweest bij Shanna, Sandra en Lauri
0 %
Boekt gelijk de hele reeks Online Morning Retreats
0
21 diploma's op het gebied van mind & body verdeeld over 3 begeleiders

Dit kun je verwachten van de Online Morning Retreat

Online at Home Retreat

Een compleet verzorgde online at Home Retreat vanuit jouw eigen fijne omgeving (in joggingpak)

E-book

Stappenplan om je eigen, krachtige ochtendritueel te creëren passend bij jouw leven

Headspace

Gegarandeerd direct rust en ruimte in je hoofd (je kunt weer helder denken)

Yoga Nidra sessie

Morning yoga en ultiem ontspannende Yoga Nidra sessie, gelijkstaand aan drie tot vier uur slaap (supercharger)

Eetdagboek

Exclusief eetdagboek voor meer energie door geluk- en gezondheidsexpert Carolina van Dorenmalen @foodie_ness

Power masterclass

Praktische power masterclass waarin neuropsychologie en spiritualiteit elkaar ontmoeten. Invul oefeningen, to-do’s en stappenplan.

Healing

Op maat gemaakte energetische healing sessie gericht op het thema van de maand

50% meer energie

Je voelt je 50% energieker en hebt tools om dit vast te houden

Zenuwstelsel kalmering

Ervaringsoefeningen die het zenuwstelsel kalmeren en stress releasen

'Ik wil weer ín m'n lijf leven in plaats van in m'n hoofd...'

Je schouders zitten vast, je hoofd zit vol, je emoties zitten hoog en je bent moe. Je weet dat selfcare belangrijk is, maar het lukt je gewoonweg niet om daar nu de juiste tools voor te vinden. Het voelt alsof je als een kip zonder kop door je leven rent en alle ballen in de lucht probeert te houden. Misschien niet eens alleen voor jezelf maar ook voor je gezin, voor die goede vriendin of voor dat familielid. Het is veel allemaal en je hebt behoefte aan tijd voor jezelf.

Je merkt dat alleen een keertje op tijd naar bed gaan niet voldoende is, dat maskertje wat je opsmeert niet genoeg me-time is en je überhaupt geen puf hebt om een inspirerend boek te lezen.

Je hebt behoefte aan een boost, een flinke reset. Je wilt iets structureel veranderen in je leven, zodat je uit de sleur van te weinig energie, niet genoeg voor jezelf kiezen en stress komt. Je wilt weer ín je lijf leven in plaats van in je hoofd, je krachtig en rustig tegelijk voelen en weet je dat is eigenlijk heel simpel…

online morning retreat

Wij ontdekten de gouden mix om te re-connecten met body, mind & soul

Na jaren van zelfonderzoek en bij elkaar 21 verschillende opleidingen in body, mind & soul hebben we de gouden mix voor een at Home Retreat weten te vinden.

Wij zijn Shanna, Sandra en Lauri. Moeders, ondernemers, vrouwen van, vriendinnen van en ervaringsdeskundigen in ‘stress in je lijf en leven in je hoofd’.

Dat laatste is overigens al jaren verleden tijd. Al jaren hebben wij voor onszelf de juiste mix weten te creëren tussen inspanning en ontspanning en weten we precies wat we wel én niet moeten doen om elke dag in onze kracht te blijven. (En geloof ons als we zeggen dat dat even heeft geduurd met kinderen, huisdieren, eigen bedrijven en een druk sociaal leven).

Met gemak en plezier (en vooral met simpele trucs) weten we hoe we de ballen in de lucht houden; het gezin, de business draaiende houden en belangrijk: met onszelf op nummer 1.

Ons gouden geheim is dat we voor onszelf zeer regelmatig een at Home Retreat hebben ingebouwd met krachtige technieken, tools, life-hacks en energy savers. We zijn onze eigen supercharger geworden en datgene wat ons het meest heeft geholpen (en nog steeds helpt) hebben we voor jou in een  jasje gegoten. Want deze jas moet iedereen in zijn kast hebben, hier ga je van stralen!

Julia
Julia
@happyhappyjuliet
Lees verder
'Shanna heeft een kick-ass energie en een super fijne stem om naar te luisteren. Door bij Shanna deel te nemen heb ik een snelweg genomen in bepaalde dingen op te lossen en lichter, vrij en vol vertrouwen mijn lievelingsleven te leven.'
Mariska
Mariska
@mariska87
Lees verder
'Sandra is een heerlijke energieke vrouw die jouw spiegel en speeltuin is. Ik heb veel van haar geleerd, op een fijne manier!'
Jessie Jazz
Jessie Jazz
@jessiejazzvuijk
Lees verder
'Lauri werkt super intuïtief en weet met woorden en met stilte precies de juiste dingen bij je in beweging te zetten, ik ben erg van haar onder de indruk.'
Previous
Next

Dit zijn de thema's van de Online Morning Retreat

Zaterdag 19 december
9.00-12.30 uur


The Art of Letting Go

Ruim op wat je niet langer dient. Leer hoe je beter kunt worden in dingen loslaten en meer vanuit ontspanning kunt leven.

'This is medicine for your body, mind & soul'

NEXT ONLINE MORNING RETREAT

19 december
The Art of Letting Go

Dit levert de Online Morning Retreat je op

Je kunt de Online Morning Retreat het gehele weekend

Volg een enkele retreat
67
  •  

'IT IS A VICTORY TO KNOW WHEN TO RETREAT. THE TIME IS NOW.'

Meestgestelde vragen

Voorafgaand aan de Online Morning Retreat ontvang je een recept voor een heerlijk en gezond ontbijt. Dit kun je voor de sessie klaarmaken. De Online Morning Retreat duurt drie en een half uur en begint om 09:00. Zorg dat je 10 minuten van te voren alvast inlogt, zodat we direct kunnen beginnen. De sessie is om 12.30 uur afgelopen.

De Online Morning Retreat kun je vanuit je eigen, veilige plek volgen. Het is belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt én dat je ongestoord mee kunt doen. Je volgt de sessie via Zoom, waarbij alleen wij aan het woord zullen zijn. Je hoeft dus niets te delen met andere deelnemers en kunt ervoor kiezen of je jouw camera aan of uit hebt staan. Hierdoor ervaar je de ultieme 3:1 coaching.

Creëer je eigen veilige ruimte. Tover bijvoorbeeld je slaap- of woonkamer om tot een oplaadstation. Richt deze in met een dekentje, eventueel kaarsen (als ze op een veilige plek kunnen branden) en ontbrand wierrook als je dit fijn vindt. Draag comfortabele kleding waarin je kunt bewegen.

Dit heb je nodig per onderdeel, zorg dat je alles de avond van te voren klaar hebt gelegd.

* Morning yoga flow: yogamat, indien je deze niet hebt zorg dan dat de ondergrond schoon is.

* Masterclass: pen en papier + een plek waar je comfortabel kunt zitten. Bijvoorbeeld op je bed of de bank.

* Healing: je kunt kiezen voor een zittende of liggende houding. Zorg dat je een dekentje bij de hand hebt.

* Yoga Nidra eindontspanning: deze volg je liggend. Zorg dat je een dun kussen bij de hand hebt, eventueel je yogamat, één of twee dekentjes. Voor extra ontspanning kun je een oogkussen op je oogleden leggen; deze is gevuld met lavendel.

Nee, dit is geen probleem. De yogasessies zijn geschikt voor alle niveaus. Ook als je het niet eerder gedaan hebt. Het leven is een speeltuin, waarbij het er om gaat dat je het probeert.

NLP, Theta healing, Meditatietechnieken, Hypnose, Ademhalingstechnieken en Universele Wetten.

Dit kan allebei. Je kunt ervoor kiezen om één thema uit te kiezen, twee of om ze alle drie te volgen. De reeks is zo opgebouwd dat de onderwerpen elkaar versterken, waarbij wij jou dan ook aanraden om ze alle drie te volgen. Natuurlijk kun je ook eenmalig meedoen, om te ervaren of een Online Morning Retreat iets voor je is. In januari 2021 starten we weer met een nieuwe reeks.

Yoga Nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s. Je hoeft tijdens deze vorm van yoga alleen maar te liggen én ontspannen. Wanneer je Yoga Nidra beoefent kan het lijken alsof je lichaam slaapt, terwijl je onderbewustzijn op een dieper niveau aan het werk is. Dit resulteert in een diep ontspannen reis, waarbij een sessie gelijk staat aan drie tot vier uur slaap.

Misschien wil je de sessies wel alle drie volgen, maar kun je er een keer niet bij zijn. Daarom kun je alle sessie het hele weekend terugkijken. Zo kun je de Online Morning Retreat ook op zondagochtend volgen of de sessie nog een keer herhalen.

Je ontvangt van ons een e-mail met alle informatie die je nodig hebt. Daarbij ontvang je een E-book ter voorbereiding op de Online Morning Retreat.

.

De Online Morning Retreat wordt via het medium Zoom gegeven. 

.

Neem dan contact met ons op, we vinden het fijn om je vragen te beantwoorden.

Voor alle vragen betreffende yoga mail je Lauri of stuur haar een bericht via Instagram.

info@onedayretreatibiza.nl I www.onedayretreatibiza.nl I @onedayretreatibiza

Voor vragen over de masterclass contact je Sandra

sandra@route2.nl I route2.nl

Voor vragen over de healing neem je contact op met Shanna

shanna@shannaproost.nl I @shanna_proost