Huur mij in
 
Neem contact op

Mensen omschrijven mij als

ENERGIEK, POSITIEF EN DOORTASTEND

En dat kenmerkt mij ook als trainer, coach en spreker

Mijn trainingen wissel ik af met luchtige momenten gevuld met veel plezier en momenten van inzichten die mensen raken, waardoor je je bewust wordt en gedragsverandering op een fijne manier plaats kan vinden. Met mijn positieve energie help ik je groeien, niet alleen in trainingen maar ook door middel van online en offline coaching. Samen kijken we naar de manier die het beste bij jou past, zodat jij weet wat je volgende kleine stap is. Hiervoor maak ik gebruik van bewezen technieken en meethoden. Aandacht, warmte en doortastendheid staan hierbij altijd centraal. Ook als spreker help ik mensen in beweging krijgen met humor en interactie, zodat je vol persoonlijke inzichten en inspiratie de deur uitgaat.

“SHANNA HEEFT DE GAVE OM MENSEN TE RAKEN EN IN BEWEGING TE BRENGEN. STEEDS VALT ME OP HOE KRACHTIG, LEVENSLUSTIG EN POSITIEF ZE HAAR BOODSCHAP OVERBRENGT”  – BIJ-EVA.NL

Benieuwd naar de events en trainingen?

Volg me op Instagram en bekijk in de hoogtepunten mijn stories!
NEEM EEN KIJKJE

Huur mij in als

TRAINER

Voor workshops en (NLP) trainingen

COACH

Voor online en offline coaching

SPREKER

Bij bedrijven, events en meer

 

Benieuwd wat ik voor jou of voor je organisatie kan betekenen?
Voel je ontzettend vrij om contact met mij op te nemen voor meer informatie!

ERVARINGEN

Shanna Proost, een 28-jarige sprankelende vrouw met een waanzinnige missie: Iedereen leeft in verbinding met zichzelf en met elkaar. Shanna is mindsetspecialist met een achtergrond in de NLP, riep #lievelingsleven in het leven en leeft dit zelf ook ten volste. Haar missie vervult ze op authentieke, pure en eigen(wijze) wijze. En dat is precies waarom Shanna zoveel vrouwen recht in het hart aanspreekt. Dat deed ze bij mij in ieder geval wel.

- BIJ-EVA.NL

Bijna 2 weken geleden was ik op het Female Force weekend van Shanna. Een NLP coach, een vrouw en bovenal gewoon een fijn mens. Ze laat je zweven zonder het zweverig te amekn, brengt je meer naar binnen op een manier die ook bij mijn nuchtere zelf past. Zelfs, of juist op dat ik m’n energie niet optimaal heb en mijn to do list niet on point… heb ik meer rust en vertrouwen dan voorheen.

- @DESCHMINKMEVROUW

Shanna is bijzonder inspirerend, positief en gezellig. Haar praktische tips kun je makkelijk toepassen. Zowel als ondernemer, als op persoonlijk gebied.

- @KIMBERLYPALMACCIO

Dit waren drie dagen vol waardevolle informatie, leermomenten, dansjes, tranen, confrontaties, vreugde en zelfontwikkeling. Het was intensief maar onwijs bijzonder om in zo’n korte tijd, zo veel over jezelf te leren. Bizar wat een weekend met je kan doen. Het was confronterend om door die pijn heen te gaan, maar ik ben er sterker uit gekomen. Het waren magische, bijzondere, intense en vooral liefdevolle dagen.

- @MYREN.QUIRINE

Wat een leuke training en wat een leuke mensen. Het ware drie dagen vol inzichten. Ik heb echt nooit geweten dat NLP zo'n krachtig instrument is om echt succesvol te zijn. Ik heb me direct ingeschreven voor de NLP Practitioner opleiding.

- CHARLOTTE

Ik heb leren geloven in mijn eigen gevoel, m'n intuïtie en innerlijke kracht leren ontdekken en echt gevoeld. Weet nu dat het in me zit en het altijd kan gebruiken. Meer vanuit CHI Energie handelen i.p.v. op kracht. Dat het allemaal eigen gedachten en overtuigingen zijn die ik heb en dat ik die kan veranderen om m'n lievelingsleven te leven. Ik kan meer zelf dan ik dacht!

- DEELNEEMSTER FEMALE FORCE

Ik wil je graag bedanken voor hoe fijn jouw Vision Board Day geweest is. Het heeft me al veel dromen in mijn ondernemingscoaching voor #colorfulsouls helpen uitkomen, nieuwe mensen helpen ontmoeten en daar ben ik meeega happy mee. Ook onze thee date in het voorjaar heb je me toen zulke fijne tips gedeeld.

- @FELINEBEUMING.NL

Ik heb me echt meters uit mn comfortzone begeven en dat was ook duidelijk te zien, maar zeker niet zonder resultaat! Ik ben veel meer (bewust) in contact met mezelf en het lijkt wel of mn creatieve knop eindelijk is geïnstalleerd, heerlijk!

- DEELNEEMSTER FEMALE FORCE

Ik had niet verwacht dat een Vision Board zo veel kan betekenen Dat ik na 6 weken al zo veel doelen heb bereikt, voelt geweldig! Dankjewel lieve Shanna. Eerst durfde ik mijn dromen nooit uit te spreken, bang dat anderen het gek of naïef vonden. Maar nu hij zo in het zicht hangt, ik er elke dag naar kijk en er regelmatig vragen over krijg en dus veel over praat, komen steeds meer dingen uit

- @VALERIEVISSCHEDIJK

Door Female Force ervaar ik echt rust en sta zoveel meer in contact met het leven. Het lijkt wel alsof ik na Female Force een geweldige zoektocht in mezelf ben gestart. Bij iedere ontdekking word ik nog meer verwarmd met liefde, enthousiasme, en bubbelende energie.

- DEELNEEMSTER FEMALE FORCE

Ik heb de training van Shanna als zeer professioneel ervaren. Het waren drie intensieve dagen maar desondanks kwam ik steeds met meer energie thuis. Ik vind het prettig dat je echt praktische tools aangereikt krijgt die je direct kunt gaan toepassen. Heel efficiënt en effectief!

- LOBKE

Vision Board Day was precies wat ik nodig had. Super leuke meiden ontmoet en wat een bijzonder gevoel hebben we samen gecreëerd… Inzichten en onthullingen kwamen aan bod tijdens Vison Board Day

- @PUURBEAUTYBYCHAYENNE

Ik kan alleen maar zeggen dat het de investering meer dan waard is. Ik heb in de training Master Commuicatie inzicht gekregen in mijn eigen wijze van communicatie waardoor ik nu veel beter mijn communicatie af kan stemmen op mijn omgeving. Ik merk al heel snel resultaat en dit vind ik super fijn!

- JEROEN

Vision Board Day heeft mij naast nieuwe inzichten en het besef dat je in veel dingen ‘niet de enige’ bent een enorme boost gegeven om verder te werken aan mijn eigen ontwikkeling (zakelijk en privé). Vol positieve energie naar huis!

- @MARCELLA_MOVES

De connectie met mijn lichaam was ik helemaal kwijt na een vervelende ervaring in het verleden. Female Force heeft mij bewuster gemaakt van mijn lichaam en heeft mij weer in connectie gebracht. Dit heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en is er heel veel zelfliefde ontstaan. Ik heb geleerd om zelf grenzen te stellen en de grenzen van anderen te kunnen accepteren. De keuzes die een ander maakt betrek ik niet op mezelf, maar is iets van een ander.

- DEELNEEMSTER FEMALE FORCE

Haar open karakter en professionele trainingen hebben mijn ogen geopend. Het was een fijn gezelschap waardoor het vanaf het eerste moment voelt als thuiskomen. Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

- TIM

Een aanrader! Ik vond de Vision Board Day super waardevol. Mijn Vision Board staat lekker in de woonkamer te prijken en ook daarvan is al een deel waarheid geworden. Dus als je twijfelt: gewoon doen! Shanna is een topper en weet een liefdevolle en veilige omgeving te creëeren voor een dag om niet snel te vergeten.

- @MARISKAV87

Voorafgaand aan mijn deelname van de training heb ik het E-book gedownload en een gratis groeigesprek aangevraagd. Het viel mij direct op dat er veel persoonlijke aandacht is. Deze persoonlijke aandacht wordt ook doorgetrokken in de trainingen. Hierdoor zorgen de trainers ervoor dat de training die je volgt echt tot je doordringt en maakt dat je in drie dagen echt stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Ik vond de trainingen een hele fijne, professionele maar informele sfeer hebben.

- SOPHIE

Ik ben weer dichterbij mijn kern gekomen. Ik heb mezelf terug gevonden en ben weer open gegaan. Nu weet ik zeker waar ik naar toe wil en wat ik wil achterlaten.

- DEELNEEMSTER FEMALE FORCE

Met een warm gevoel kijk ik terug op Vision Board Day. In korte tijd krijg je enorm positieve boost en voel je je verbonden met de andere dames. Ik heb al heel veel stappen gezet sindsdien!

- @MARJOLEIN_VANDERMEIJ

Ik kan nu meer naar mijn gevoel en uit mijn hoofd gaan. Ik heb tijdens Female Force ervaren hoe je je krachtige levensenergie zelf aan kunt spreken. Inzicht gekregen in wat me écht belemmert en het bekrachtigende sterk verankerd, waardoor ik me veel krachtiger en zelfverzekerder voel. Ik weet nu niet alleen dat alles goed is zoals het is, maar voel het ook echt!

- @KELLYDELEEUW_COM

Ben jij klaar voor de volgende stap naar jouw #LIEVELINGSLEVEN?

 

 

DOWNLOAD GRATIS E-BOOKS

© Shanna Proost 2018
Kvk: 66321212
BTW-nummer:199424184B01